• Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grå Circle

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vad innebär ett partnerskap?

Arbetsgivare i många branscher har svårt att rekrytera. Samtidigt känner många unga sig inte välkomna till arbetslivet, de har varken i grundskolan eller på gymnasiet fått höra om olika inspirerande jobb. I områden med stor potential, där det idag är hög arbetslöshet,

saknar många unga vuxna kontakter och förebilder i arbetslivet. Det skapar en känsla av utanförskap som gör att man riskerar att istället

fångas upp av destruktiva grupper. Många tappar motivation och släpper taget redan i grundskolan.

My Dream Now bidrar till bättre kompetensförsörjning och till social hållbarhet i samhället. Vi skapar nya former för inspirerande samverkan skola-arbetsliv tillsammans med arbetsgivare.

Fler skolor, kommuner, privata och offentliga arbetsgivare behöver se värdet i att samverka för att inspirera ungdomar. Unga har många möjligheter, de behöver få motivation och förmåga att ta sig från skola till jobb. Det skapar integration och social hållbarhet, en långsiktig

insats för samhället.

 

  • Våra partners ger My Dream Now resurser att professionellt engagera frivilliga som vill inspirera elever. Tack vare långsiktiga samarbeten kan vi göra stor skillnad för många ungdomar. Tillsammans bidrar vi till bättre kompetensförsörjning i många branscher och till social hållbarhet i samhället.

 

  • Vi stöder många skolor med värdefull samverkan med arbetslivet. Tack vare många partnerskap kan vi utbilda, koordinera och engagera frivilliga från många olika arbetsgivare.

 

  • Partnerföretag kan erbjuda anställda att engagera sig på ett par olika sätt, som exempelvis klasscoach och/eller studiebesöksvärd.

 

  • Minimal administration för partnerföretag. Ni ger era medarbetare information från oss om möjligheter att engagera sig. Sedan sköter vi utbildning och koordinering av frivilliga klasscoacher.

  • Vi erbjuder partnerskap på olika nivåer;  partner, premium partner och huvudpartner.​

​​

Partnerskap – ett business case

Engagerade medarbetare

Anställda engagerar sig och blir stolta över arbetsgivare som tar socialt ansvar. Stärker värderingar, företagskultur och varumärke.

Employer branding

Studenter på universitet och högskolor vill jobba på företag som tar aktivt samhällsansvar. Elever får kunskap om er bransch och ert företag.

Mångfald

Ökad förståelse internt för hur kompetens och kunder ser ut i Sverige idag. Mångfald bygger starka och kreativa organisationer.

Värdefullt nätverk

Ni får möjligheten att bygga relationer och träffa andra partnerföretag och klasscoacher.

Anställdas hälsa

 Anställda som engagerar frivilligt och gör skillnad mår bra!

Kompetensförsörjning 

Inspirera unga att söka till branschen. Utbildning och praktik i coachande förhållningssätt, möta människor från olika delar av samhället. Anställda som gör skillnad mår bra!

Affärsdrivet hållbarhetsarbete

Läs mer nedan om varför våra partnerföretag har valt att engagera sig.

NYFIKEN OCH VILL HÖRA MER OM PARTNERSKAP?

Film med tidigare elever och klasscoacher

Gör vi skillnad? Lyssna på Sami Al Ghrawi, Nima Kafi och Abdulkarim Aljehanis upplevelse av My Dream Now

Filmer från partnerföretag

Om varför de valt att engagera sina medarbetare

Amendo

Forsen AB

MTR

Våra partnerföretag berättar om samarbetet

Hotelldag på Scandic – Nationell partner till My Dream Now

Hotelldagen är ett koncept som My Dream Now utvecklat i samarbete med Scandic.

Se film från när Hässelbygårdsskolans årskurs 8 fick testa på olika yrken inom hotellbranschen på Scandic Klara i Stockholm.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER