• Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grå Circle

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Förälder

VARFÖR FINNS MY DREAM NOW?

Vår vision är att alla unga ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar. 

Vi engagerar frivilliga från arbetslivet och högskola som inspirerar elever att se möjligheterna i arbetslivet. My Dream Now erbjuder ett konkret program för inspirerande samverkan skola-arbetsliv. Arbetsgivare som vill ta aktivt samhällsansvar är  betalande partners och erbjuder sina anställda att engagera sig. 

Vi prioriterar områden med stor potential, som Botkyrka, Järvaområdet, Biskopsgården och Rosengård, där många unga saknar förebilder i arbetslivet.

 

 My Dream Nows mål är att alla unga ska känna sig mer motiverade i skolan, få kontakter ute i arbetslivet och hitta sin väg till drömjobbet.

 

FOTOGRAFERING OCH FILM

Det är viktigt för oss att visa vårt arbete ute i skolorna för att vi ser att vi gör skillnad och vi vill kunna bevisa detta för arbetsgivare som är intresserade av att arbeta med oss.

Våra nuvarande partners vill även dem kunna visa arbetet som de gör tillsammans med oss internt för andra kollegor och även externt för att de är stolta över att vara en del av My Dream Now.

Ju fler partners vi har desto mer resurser får vi som vi kan använda för att hjälpa era barn.

 

Ibland har vi en fotograf som är med på klasscoachträffarna och inför en sån fotografering så skickar vi ut ett fototillstånd till er. Vi brukar be eleverna att ta med lappar hem till er. Det är viktigt för oss att ni skriver under tillstånden om ni känner att det är okej att erat barn fotograferas av oss. Det är endast vi på My Dream Now och ibland våra partnerföretag som har tillgång till bilderna och de används i våra presentationer när vi möter företag samt på sociala medier såsom på Instagram, Facebook och LinkedIn.

Om du har frågor om vårt arbete eller kanske gällande foto&film mm. Vänligen tveka inte att höra av dig till oss. Se våra kontaktuppgifter nedan.

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER