• mydreamnow

✨Lär känna oss på My Dream Now! ✨

Vilka är vi på My Dream Now? Förutom våra fantastiska partners, skolor och klasscoacher, så finns det även en rad grymma människor bakom kulisserna som ser till att samverkan skola och arbetsliv blir verklighet!


Vi presenterar Malin Steneby - vår drivna och underbara praktikant inom Administration! 🗝️Mitt namn är Malin, fyller 25 i oktober och kommer ifrån Billdal, vilket ligger utanför Göteborg. Billdal är ett ganska lugnt ställe med mycket natur vilket jag älskar. Jag läste en ekonomisk inriktning på gymnasiet med en del juridik. De tre åren gjorde mig inte klokare på vad jag ville göra, så efter det jobbade jag ett tag på McDonalds och reste sedan till Australien i nästan ett år.


När jag kom hem började jag på Europaprogrammet som jag tyckte lät spännande. Under tiden jobbade jag extra som vikarie, förskolelärare, på ett medborgarkontor samt inom hemtjänst. Nu läser jag masterprogrammet European science på Göteborgs universitet.


Jag har alltid tyckt om att hjälpa människor, därför valde jag att göra min praktik på My Dream Now. Här får jag möjlighet att lära mig om hur det fungerar på ett socialt företag, testa mina kunskaper och hjälpa människor på olika sätt.


Vi söker just nu praktikanter för hösten 2020! ✨

Är du intresserad och vill göra skillnad för unga? Läs mer här!

0 visningar
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grå Circle

Gratis skiss på din hemsida? Testa Weblify.se

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER