top of page

Lär känna våra nya klasscoacher som kommer att inspirera ungdomar till att hitta sina egna vägar.


My Dream Now arrangerar klasscoachträffar tillsammans med skolor och klasscoacher. Alla klasscoacher genomgår en grundutbildning och ingår sedan i ett team med 3 till 5 klass-coacher från olika företag och branscher.


Klasscoachteamet träffar sedan en klass under skoltid, fyra gånger per läsår, två timmar per gång. Träffarna kan ske på distans via videolänk eller på plats i skolan. Klasscoacherna får ett tydligt program med tema, instruktioner och aktiviteter för varje träff. Teamet förbereder sig tillsammans och syftet är att teamet ska gå igenom programmet och fördela ansvar under träffen.Kamuran Bayram, nyutbildad klasscoach hos My Dream Now och medarbetare hos Polar Cape.

Vad har du för förväntningar på din första klasscoachträff? Inga förväntningar egentligen, utan jag ser verkligen fram emot att träffa alla ungdomar och dela med mig av mina erfarenheter.Fick du någon aha-upplevelse på klasscoachutbildningen? Vad i så fall? När jag ställde upp i utbildningen som klasscoach så fick jag större förståelse över det My Dream Now vill uppnå med sitt engagemang tillsammans med sina klasscoacher. Jag har själv suttit bakom en skol-bänk i en förort till Stockholm, jag vet hur värdefullt detta kan vara för eleverna som inte alltid har en inblick i ”vuxen livet” och hur det är ute på olika arbetsplatser.

Hur ser du på möjligheten att få samarbeta med My Dream Now via din arbetsgivare?

Det är ett fantastiskt initiativ av Polar Cape, vi jobbar väldigt mycket med människor och vår verksamhet är inte enbart i Sverige utan också internationellt. Vi ser värdet i att jobba med duktiga människor oavsett bakgrund, det är en av sakerna som jag skulle vilja förmedla vidare till ungdomarna!

Pauline Daremark, nyutbildad klasscoach hos My Dream Now och medarbetare hos Monterro.


Vad har du för förväntningar på din första klasscoachträff? Att få öppna, ärliga frågor och bli utmanad, och förhoppningsvis kunna dela lärdomar och insikter som kan ge värde.


Fick du någon aha-upplevelse på klasscoachutbildningen? Vad i så fall?

Genomgången av inre och fokuserat lyssnade var en ögonöppnare, jag insåg hur ofta jag lyssnar med utgångspunkt från mig själv istället för fördomsfritt – det ska jag försöka ändra på, inte minst som klasscoach.


Hur ser du på möjligheten att få samarbeta med My Dream Now via din arbetsgivare? En fantastisk möjlighet! Det känns kul att vara igång med lite ideellt arbete efter att ha åsidosatt det på grund av jobb. Perfekt läge att nu få ta del av My Dream Now, och på ett sätt få in det ideella som en del av jobbet.


Stort tack till alla nya och befintliga klasscoacher som valt att engagera sig via sin arbetsgivare! Tillsammans gör vi skillnad för unga i områden med stor potential.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Andra nyheter som kan intressera dig:


Intervjuserie: Rebecka Andreasson, kommunikationschef hos microsoft och klasscoach.


Digitalt studiebesök tillsammans med Microsoft och Tibble Gymnasium Campus Kista.

Comments


bottom of page