top of page

Vår verksamhet i Nairobi, Kenya.

Sedan oktober 2018 finns  My Dream Nows verksamhet även i Kenya!

Grundare Jonas Bygdeson var på plats i Nairobi i början av oktober  2018 för att etablera My Dream Now och utbilda frivilliga, så kallade klasscoacher från lokala företag som Apollo/APA Insurance och verksamhetens första nationella partner, DHL Kenya. Cheleta Primary School är den första skolan i Nairobi som My Dream Now är verksamma i. 

Är du intresserad av verksamheten i Kenya? 

Klasscoachträffar på Cheleta primary school

På den första klasscoachträffen deltog nio frivilliga från olika arbetsgivare som träffade över 60 elever i tre klasser från årskurs 5 på Cheleta Primary School. 

”Det var fantastiskt att se eleverna börja drömma med hjälp av bilder som de klippte ut från tidningar och satte på sina collage. När de även får möta frivilliga från olika företag blir det väldigt fina och värdefulla samtal.

En vuxen med inspirerande jobb, som ser deras drömmar, tror på dem och får dem att förstå att det är möjligt gör stor skillnad för många elever.” 


Peter Maina och Christopher Njoroge,
My Dream Nows ansvariga i Nairobi. 

Sedan starten i oktober 2018 har det arrangerats
tre klasscoachträffar på skolan.

DHL Kenya

DHL Kenya är My Dream Nows första lokala partnerföretag och de ser samma utmaningar i deras områden precis som vi gör här.

”Vi på DHL Global Forwarding ser att social hållbarhet blir allt viktigare för oss som företag. My Dream Now har en bra modell, som gör det enkelt att engagera medarbetare” 

Amadou Diallo, VD för DHL Mellanöstern och Afrika,
med säte i Dubai. 

”Mina medarbetare kände verkligen att de gjorde skillnad för eleverna. Det ger oss mycket energi tillbaka att få inspirera de elever som har det svårast att se sina möjligheter här i Nairobi”

Agnaldo Laice, Chef för DHL Global Forwarding. 

bottom of page