top of page

Vår beprövade modell för social hållbarhet fortsätter växa - träffa våra nya medarbetare!

År 2022 är inget vanligt år för My Dream Now. Vi har precis hunnit fira 10 årsjubileet och tagit oss ur pandemin med lika, om inte större, intresse från både skolor och arbetsgivare. Samtidigt växer teamet. Med hela 5 nya medarbetare anställda under året är intresset för social hållbarhet tillsammans med My Dream Now i fortsatt stark tillväxt.


När jag började på My Dream Now i våras fick jag ganska snabbt uppdraget att bygga ett nytt starkt och motiverat team. En så inspirerande och spännande uppgift! Mitt fokus för att hitta rätt kandidater låg inte enbart på meriter, utan främst på motivation - det där inre drivet och syftet. Efter att ha sållat bland många många intressanta kandidater och sedan utfört intervjuer på plats i Stockholm, Göteborg och Malmö hela sommaren, är jag nu så glad och stolt över att presentera våra nya fantastiska stjärnor.


Julia Palmstedt – programansvarig i Göteborg

En redan omtyckt och väldigt professionell medarbetare! Julia tror verkligen på alla ungas potential och vill aktivt förbättra ungdomars förutsättningar. Som programansvarig kommer hon att samarbeta med skolor i Göteborg genom att utveckla och koordinera våra aktiviteter med elever. Hon kommer också att fortsätta hitta nya partners som kan inspirera ungdomar att hitta egna vägar till jobb och drömmar. Julia kommer senast från Handelshögskolan i Göteborg där hon samordnade internationella samarbeten.


Nadine Flatt – programansvarig i Skåne

Besitter ett fantastiskt personligt driv och engagemang för ungdomar! Nadine kommer fortsätta att jobba med sina hjärtefrågor – att stötta unga genom positiva förebilder och förebygga utanförskap. Uppdraget som programansvarig i Skåne blir att etablera samarbeten med skolor, partners och regionala/lokala aktörer. Hennes senaste jobb var som projektledare i Framtidsverkstan i Helsingborg där hon ansvarade för samordning med aktörer, planering och genomförande av aktiviteter. Syftet var att aktivera ungdomar mot deras drömmar och drivkrafter.


Lina Muchardt Smith – programansvarig/koordinator Stockholm

En effektiv, rolig och pålitlig kollega! Linas passion och expertis är hållbarhet och det är detta som främst motiverar henne i det dagliga arbetet. Som programansvarig ansvarar hon för samarbete med skolor i Stockholm och koordinering av aktiviteter. Hon koordinerar även studiebesök åt elever i våra samarbetsskolor. Lina var tidigare praktikant hos My Dream Now och har jobbat med hållbarhetsfrågor och policy hos sin förra arbetsgivare som var ett hotell i Stockholm.


Karolina Brantås – kommunikationsansvarig

Ett professionellt, smart och kreativt tillskott till teamet! Karolina väljer att jobba med något meningsfullt där hennes kreativitet och idéer flödar varje dag. Som kommunikationsansvarig sköter hon inte bara de dagliga sociala mediekanalerna, utan samarbetar med våra partners kring kommunikationsmaterial, kampanjer och strategier mot social hållbarhet. Hennes bakgrund är som frilansare och hon har tidigare även jobbat en hel del med reklam.


Rebecka – praktikant Stockholm och Uppsala

En riktigt klok analytiker! Rebeckas intresse ligger i samverkan mellan offentlig sektor och det privata. Hennes roll ligger dels i att stötta Stockholm och Uppsala kring aktiviteter med skolor och intern administration, dels att utforska möjligheter att samarbeta mer med offentliga aktörer. Rebecka gör sin praktik som en del av sin masterutbildning inom offentlig förvaltning.Vilka är då resten av teamet?


Jonas Bygdeson, som grundade My Dream Now för 10 år sen och varit VD sedan dess, leder vårt försäljnings- och partnerskapsarbete med lika stort hjärta och passion som innan.


Reza Rezvani ansvarar för vår verksamhet i Uppsala samt partnerarbetet i Stockholm och har arbetat med oss sedan 2019. Han är en mycket uppskattad kollega som sprider positivitet och energi i teamet.


Jag som skriver allt detta, Federico Porrez, är Sverigechef och hittade till My Dream Now i våras. Jag har bl.a. 8 års erfarenhet av internationellt arbete inom FN och brinner för socialt entreprenörskap.


Jag känner mig ödmjuk och hedrad att få ta del av denna spännande resa med denna fantastiska organisation och alla dess stjärnor till medarbetare.


Följ med oss på resan du också!

/Federico Porrez, My Dream Now

留言


bottom of page