• mydreamnow

Uppdaterad information: COVID-19.

Hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet på My Dream Now, både avseende elever, klasscoacher och allmänhet och hösten har varit utmanande för oss liksom för alla andra.

Sedan utbrottet av COVID-19 har vi ställt om till digitala klasscoachträffar och studiebesök. Detta både för att minimera risken att våra klasscoacher eller elever blir utsatta för smitta men också för att inte sprida viruset vidare i samhället. Vi har genomfört ett stort antal digitala aktiviteter både i våras och under hösten, med olika resultat. Det har varit utmanande och vi har lärt oss mycket. Vi är glada att vi ändå har kunnat finnas där för ungdomarna och prata om drömmar och vägar till jobb, vilket är extra viktigt i tuffa tider.


Vi har hela tiden hoppats på att läget ska förbättras och hade förhoppningar om att kunna åka ut till skolor och fritidsgårdar under hösten för att bl.a. prata om appen My Dream Now. I och med Folkhälsomyndighetens skärpta råd från den 29 oktober kommer vi nu även ställa in dessa aktiviteter. Istället ska vi satsa extra mycket på att nå ut till unga via sociala medier.

Nu håller vi tummarna för en positiv utveckling och för att vi ska kunna träffa alla härliga elever på våra partnerskolor under vårterminen 2021.

Vi håller oss uppdaterade om utvecklingen och vi kommer att informera skolor och partnerföretag om planerna inför våren så snart vi vet mer.
13 visningar0 kommentarer
MyDreamNow.png
Adress Stockholm

Creador AB, c/o Impact Hub Stockholm
Jakobsbergsgatan 22, 111 44 Stockholm

Regionansvarig Göteborg & Skåne
Adress Göteborg

Regus

Odinsgatan 13

Tf.Marknad– och Kommunikationsansvarig
Om My Dream Now

My Dream Nows vision är att alla unga ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar.

 

My Dream Now drivs av det sociala företaget Creador AB. Creador AB är ett idéburet socialt företag med ett tydligt och primärt syfte att skapa största möjliga samhällsnytta i linje med vår vision.

Integritetspolicy

Regionansvarig Kenya
Följ oss på sociala medier
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grå Circle