top of page

Veckans inspiration och förebild, Rosa Sengonzi.


På vår Instagram presenterar vi varje vecka en person som inspirerar, är en förebild och berättar om just sin resa till där dem är idag!💡 Tipsa gärna unga i din närhet om att följa oss och bli inspirerade och hitta nya förebilder! 🌟


"Jag upplever att det är ganska svårt att exakt veta vad man vill bli i framtiden, och det är någonting som jag tror alltid kommer va så. Man vet aldrig förrän man har testat."Veckans inspiration och förebild är fantastiska Rosa Sengonzi!


Hejsan! Mitt namn är Rosa Sengonzi och jag är 18 år. Jag kommer från Värmland och pluggar nu andra året på ekonomilinjen i Örebro.


Jag brinner starkt för att växa som person och utsätta mig själv för nya erfarenheter, därför drömmer jag om att få resa, träffa nya människor och att få umgås.


Parallellt med det så är jag engagerad i två organisationer, Rädda Barnens Ungdomsförbund och Sveriges Ungdomsråd där jag sitter som styrelseledamot. Barn- och ungdomsrörelserna är oerhört viktiga för mig och självklart är det fett kul att få omringas med peppade och engagerade människor! 🌟"


Hör Rosa berätta om sina drömmar, tankar om framtiden och ta del av hennes bästa tips för att nå dina drömmar!
留言


bottom of page