Partnercase

Våra partners berättar om vårt samarbete och varför social hållbarhet är viktigt.

Hur fungerar ett partnerskap tillsammans med My Dream Now? Hur påverkar investeringar i social hållbarhet organisationen och medarbetare? Hur kan ett samarbete förebygga arbetslöshet bland unga? Läs om vilka utmaningar våra partners har i sin organisation och vilken påverkan samarbetet med My Dream Now har.

Partnerskap mellan Stockholm Exergi och My Dream Now

Vad innebär ett partnerskap?

Genom att godkänna detta formulär så samtycker du till att din data lagras och behandlas av My Dream Now enlighet med vår integritetspolicy. Du kan dra tillbaka ditt samtycke när som helst.

Varför har Stockholm Exergi investerat i social hållbarhet och hur gör det skillnad för deras medarbetare? 

Vi på Stockholm Exergi tittar på hela vår verksamhet utifrån olika dimensioner av hållbarhet och den sociala hållbarheten är en viktig del av vårt arbete. Vårt engagemang inom social hållbarhet handlar om att möjliggöra för unga i Stockholm, att få hopp om framtiden och komma in i arbete. 

Stockholm Exergi ska spegla mångfalden i Stockholm, därför har vi valt detta fokusområde som handlar om ökad sysselsättning bland unga i utanförskap.

I vårt samarbete med My Dream Now är det viktigt att vi tillsammans strävar mot ett hållbart samhälle. 

 

Ladda ned caset kostnadsfritt och läs intervjun om hur Stockholm Exergi investerar i social hållbarhet tillsammans med oss.

Vill du bli kontaktad?

Genom att godkänna detta formulär så samtycker du till att din data lagras och behandlas av My Dream Now i enlighet med vår integritetspolicy.
Du kan dra tillbaka ditt samtycke när som helst.

Vi skapar nya former för inspirerande samverkan skola-arbetsliv tillsammans med arbetsgivare. Vi prioriterar områden med stor potential och tillsammans bidrar vi till bättre kompetensförsörjning och till social hållbarhet i samhället. 

Partnerföretag kan erbjuda anställda att engagera sig på olika sätt, som klasscoach och studiebesöksvärd. Medarbetare får utbildning och praktik i coachande förhållningssätt och möta människor från olika delar av samhället.

Varför har Canon valt att samarbeta med My Dream Now? Vad betyder social hållbarhet för Canon och hur påverkar det arbetsmiljön och medarbetare?
 

"Att jobba med social hållbarhet är något som är väldigt viktigt idag. Om man pratar om hållbarhet rent generellt, så är utmaningen att låta den sociala hållbarheten ta lika stor plats som den ekologiska hållbarheten.
 

Det är något som blir viktigare och viktigare för unga människor. Vi ser idag att de som söker jobb, de vill arbeta för företag som har värderingar som de själva kan ställa sig bakom. Så för oss på Canon i Sverige är My Dream Now en fantastiskt bra partner för oss, för att kunna göra ett bidrag till social hållbarhet i vårt närområde."

 

 ”De effekter vi har sett är framförallt engagemanget hos personalen. Men också att få vara en inspiration till ungdomar som kanske saknar förebilder, som kanske inte känner någon som har ett inspirerande jobb. Så det är otroligt givande för båda parter." - Kristina Forsmark-Mattson, HR-chef på Canon.


My Dream Now främjar social hållbarhet och i samarbete med partnerföretag skapas samverkan mellan skola-arbetsliv. Att vara partner är inte ett ensidigt utbyte, utan partnerskapet främjar även företaget och dess medarbetare.Se intervjun om hur Canon investerar i social hållbarhet tillsammans med oss.

Partnerskap mellan Canon och My Dream Now

Engagerade medarbetare

Anställda engagerar sig och blir stolta över arbetsgivare som tar socialt ansvar. Stärker värderingar, företagskultur och varumärke.

Affärsdrivet hållbarhetsarbete

Ett partnerskap ger er ett konkret och långsiktigt program för social hållbarhet.

Mångfald

Ökad förståelse internt för hur kompetens och kunder ser ut i Sverige idag. Mångfald bygger starka och kreativa organisationer.

Vi erbjuder partnerskap på olika nivåer: partner, premium partner
och huvudpartner.​
Läs mer om partnerskap här.

Nyfiken och vill höra mer om partnerskap? 

Nyheter som kan intressera dig

Är du nyfiken på vår verksamhet och vill hålla dig uppdaterad?

Då är du välkommen att anmäla dig här nedan till vårt nyhetsbrev!

Adress Stockholm

My Dream Now
Norrsken House, Fack 25

Birger Jarlsgatan 57c
113 56 Stockholm

Adress Göteborg

Regus

Odinsgatan 13

Regionansvarig Göteborg & Skåne
Tf.Marknad– och Kommunikationsansvarig
Regionansvarig Kenya
Om My Dream Now

My Dream Nows vision är att alla unga ska känna sitt värde i samhället och hitta egna vägar till jobb och drömmar.

 

My Dream Now drivs av det sociala företaget Creador AB. Creador AB är ett idéburet socialt företag med ett tydligt och primärt syfte att skapa största möjliga samhällsnytta i linje med vår vision.

Integritetspolicy

Följ oss på sociala medier
  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grå Circle

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse. LÄS MER