top of page

Lär känna oss på My Dream Now!Vilka är vi på My Dream Now? Förutom våra fantastiska partners, skolor och klasscoacher, så finns det även en rad grymma människor bakom kulisserna som ser till att samverkan skola och arbetsliv blir verklighet!

✨ Vi presenterar, Ellen Lidén, vår fantastiska praktikant inom kommunikation!


"Ellen heter jag, 24 år gammal och kommer från den lilla staden Ulricehamn. Där växte jag upp tillsammans med min familj, hundar, katter, kaniner, hamstrar och till och med vandrande pinnar!


🎓 På gymnasiet pluggade jag Ekonomi. Därefter valde jag att studera medie- och kommunikationsvetenskap på Jönköping University, vilket har lett mig till en praktik på My Dream Now. Jag valde att skicka en ansökan till My Dream Now efter att ha sett deras film, då jag insåg att jag kunde kombinera media och kommunikation med social hållbarhet.


Under min praktik har jag bland annat fått vara med och planera kommunikation, skapa rörligt innehåll och uppdatera sociala medier. Jag har även blivit tilldelad ett eget projekt som ni kommer kunna ta del av om en månad - stay tuned!"
Vi söker just nu praktikanter för hösten 2020! ✨ Är du intresserad och vill göra skillnad för unga? Läs mer här!

Komentarze


bottom of page