top of page

På schemat i november: 55 elevaktiviteter och TikTok!

Att november skulle vara grå och trist är inget jag håller med om. I alla fall inte här på jobbet. Trots att höstlovet kapar första veckan har vi hela 55 elevaktiviteter denna månad. Dessutom har jag startat om vår TikTok-kanal. Låt oss ta en titt på schemat!

Frivilliga förebilder åker till våra skolor Klasscoach-programmet som rullade igång redan i oktober pågår nu i full fart med 26 träffar under november. Det går alltså inte många dagar mellan Klasscoach-träffarna som vi har hos klasser på 6 olika skolor runt om i Stockholm och Göteborg. Denna termin har jag själv varit Klasscoach för allra första gången, shout-out till klass 7A i Fittjaskolan!


Företag tar emot motiverande studiebesök Som tur är har vi flera nya medarbetare i vårt team för elevaktiviteter. Under november koordinerar de nämligen motiverande studiebesök på över 25 olika arbetsplatser. Lina, Julia och Nadine hälsar och tackar Scandic, Fujitsu, Castellum, Länsförsäkringar, Vattenfall och alla andra arbetsplatser som tar emot elever för studiebesök.Treklangens skola och Vällingbyskolan får Framtidsdagar i november. Bildkälla: 1 & 2.

Två inspirerande Framtidsdagar

Under denna månad bjuder vi även in till Framtidsdagar för Treklangens skola i Uppsala och Vällingbyskolan i Stockholm. Detta är välplanerade dagar då elever möter yrkespersoner och får prova på enklare aktiviteter. Dessa dagar är mycket populära och våra partners har förtur att skapa inspirerande stationer. Jag hoppas vi kan visa mer från Framtidsdagarna framöver. Vi bygger en digital drömfabrik Trots fullsmockat schema når vi långt från alla elever som behöver motivation och pepp. Därför startar jag i november om vår närvaro i ungdomarnas kanal - TikTok. Våra nya inlägg har fått flera kommentarer i stil med ”snälla kom till vår skola”… och även en ”snälla kom inte hit”. Grått och tråkigt är det verkligen inte.


/Karolina, My Dream Now

Comments


bottom of page